Språkcaféet

Varmt välkommen att besöka Johanneskyrkans språkcafé! Vi har öppet varje tisdag mellan klockan 17:30 och 19:00.

Här får du tillfälle att prata svenska runt fikaborden. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Behöver du läxhjälp hjälper vi gärna till. Vi hittar också på andra aktiviteter, så som olika sällskapsspel, pingis (bordtennis) med mera.

Klockan 17:30 öppnar vi dörrarna på Linnégatan 2, hoppas vi ses!

För mer information, ta gärna kontakt med Susanne Gustafsson, susgus61@gmail.com.

Sommarstängt! Öppnar åter den 21 augusti!

You are very welcome to join the language cafe which meets every Tuesday between 17.30 and 19.00.

You will have the opportunity to practice speaking Swedish, fika with coffee/tea and just talk. We are also willing to help and support with any homework you need assistance with, and we have a variety of other activities such as playing ping pong and games.

So just drop in at Linnégatan 2, we hope to see you there.