Prova-på-retreat

Efter förra årets ofrivilliga uppehåll är vi glada att återigen kunna välkomna dig som är nyfiken på detta med retreat att under en helg delta i en kortare prova-på-retreat på Wettershus Retreatgård utanför Gränna.

I retreaten går du in i tystnaden, tar del i bönerna och lyssnar till undervisning. Du får mycket tid för egen bön och reflektion och du får bibelmeditationer och andliga övningar som är till hjälp i detta. Det finns också möjlighet att boka in ett andligt vägledningssamtal med någon av retreatledarna.

Du bor i eget rum med underbar utsikt över Vättern och det finns vacker natur att vandra i. Alla måltider ingår. Retreaten startar fredag den 4 mars kl. 18:00 och avslutas på söndagen den 6 mars kl 14:00. Priset är 2900 SEK. Retreatledare är Fredrik Lignell och Samuel Furingsten.

Anmälan sker via länken nedan och antalet platser är begränsade.

Varmt välkommen med din anmälan via denna länk!