Johanneskyrkan | Linnégatan 2a | 582 25 Linköping
info@johanneskyrkan.se | hitta hit

Ny i Johanneskyrkan

Vi är en kristen kyrka som består av vanliga Linköpingsbor som har det gemensamt att vi har fascinerats av Jesus och som tror att Han kan ge hopp, mening och lycka till alla människor.

Vår kyrka består av unga och gamla, studenter och lärare, arbetare och tjänstemän, somliga är hemma med barn, här finns singlar och familjer, arbetssökande och pensionärer, nyinflyttade, nysvenskar och östgötar som bott här sedan urminnes tider, helt enkelt består församlingen av människor som är precis som du och jag!

Varje söndag kl 16:00 träffas cirka 60-80 vuxna och massor med barn för att fira gudstjänst. (Här finns vi) Alla är välkomna med på gudstjänsterna, det kostar inget, klädseln är vardaglig, man kan komma och gå när man vill. 

Många i Johanneskyrkan kommer inte bara på söndagens gudstjänst, man träffas också en gång mitt i veckan (tisdag-onsdag) i en mindra grupp, en så kallad husförsamling. Man möts hemma hos någon och fikar, umgås och samtalar. Den lilla gruppens funktion är att vara en plats där man mitt i veckan får komma som man är, med allt man bär på, där man fikar ihop, pratar om högt och lågt, blandar skratt med allvar och får möjlighet att dela sådant man tycker känns viktigt och angeläget för stunden. Många gånger pratar man om det som berörde en under den senaste gudstjänsten.

Vill du göra ett icke-förpliktigande besök i en sådan mindre grupp - hör av dig!

Vill du veta mer om oss, gå till nördsidan och/eller FAQ.
Du får även gärna ringa någon av oss pastorer om du vill veta mer, mötas över en fika för samtal eller dylikt.

Samuel Furingsten 0730-479677

Andreas W Andersson 0738-459432